Wil je een bezoek brengen aan m'n atelier? Dat is mogelijk!

 Breng vrijblijvend een bezoek of kom langs tijdens de kunstroute op 8 en 9 september a.s.

Wilt u een schilderij kopen? Dan kan het bedrag in delen betaald worden.

Binnen een jaar is het schilderij dan uw eigendom.

Stuur even een mailtje om een afspraak te maken;-)

 

 

Wilt u een uitnodiging voor exposities ontvangen? op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan even een mailtje met de witte reaktie envelop. Dan stuur ik u info. met vriendelijke groet Geke uit de Bosch

 

 Nieuws .

2016

Mijn werk is nu ook te zien in galerie bisArt in Antwerpen.

2012- Febr. Mijn werk is geselecteerd voor de expositie Kunstrijk in Harderwijk.Een overzichtstentoonstelling in het stadsmuseum van 60 Harderwijker kunstenaars.Duur: van 1 maart t/m 1 september 2012  

2012 Febr De tafelschilderijen gemaakt 2012 zijn te zien bij Pot interieur in Axel

 

27-04-09

Solo expositie SBK kunstuitleen Haarlem, grote ruimte met mooi transparant licht.

 15-04-09

Nieuwe Gallery: FransvanHove Art Gallery in Leuven ,België heeft sinds kort werk van mij in de collectie

21-9-08 expositie in Roterdam.

veel leuke mensen gesproken en werk verkocht. 

9-04-08  Op het blog is nieuws te vinden over een bijzondere expositie :Zacht en Kracht, 3 dames uit Harderwijk.

22/2/08

Leuk nieuws uit Italie, een schilderij van mij is daar nog steeds op reis, momenteel vanuit het zuiden terug naar het noorden.

Onderweg heeft een belangrijke kunstkenner (heb ik van horen zeggen) z'n oog laten vallen op dit doek en zijn we in onderhandeling over de prijs. Bij wat korting krijg ik van hem een uitgebreide recensie over mijn werk.

In Februari/ maart 2008 krijg ik een nieuw atelier ! Aan de Gelreweg in Harderwijk

 In het december nummer  2007 van het blad Tableau staat een afbeelding van het schilderij PURO met daarbij een stukje tekst.

 Het schilderij PURO gaat vanuit Ferrara naar een  andere internationale expositie in Puglia, ( zuid Italië ) Deze zal plaatsvinden in Februari 2008.

Okt 2007 De expositie in Beverwijk goed verlopen, 9 van de 12 werken zijn verkocht,verhuurd. Het werk werd omschreven als, spannend, verrassend, geheimzinnig, van alles te ontdekken.Prettig om te ervaren dat m'n werk iets teweeg brengt.

September 2007 Bericht gehad van de internationale kunstwedstrijd: Dear Geke uit de Bosch Congratulations! Your entry has made it through the preliminary selection of the Seetal 2007 competition. For the competition Seetal 2007 from 39 countries 1324 artists have introduced question of participation and the works in competition have been 2612. The works that have exceeded the first selection are 432.